Ostali proizvodi

Češalj
 Otvor  Ø 0.00 mm
 Opis  Češalj EKOSAN je češalj za posebne namene. Prvenstveno je namenjen za odstranjivanje gnjida i vaški iz kose. Dvostrano je nazubljen sa posebno velikom gustinom zuba koja omogućuje isčešljavanje kose. Izrađen je od posebno elastičnnog materijala koji mu obezbeđuje dug vek i trajnu elastičnost. Osnovna boja je svetlo plava.
 NAPOMENA  nije na prodaju
Stick
 Otvor  Ø 0.00 mm
 Prečnik  Ø 31.00 mm
 Visina  78.00 mm
 Opis  Ambalaža za pripremu i čuvanje zaštitnih sredstava u obliku stick-a. Cilindrčnog je oblika. Prečnika Ø 31,0 mm 0,5 visine 78,0 mm 0,5. Ambalažiran sadržaj se pomera pritiskom sa donje strane, odnosno pomeranjem klipa. Stick je trodelni proizvod i čine ga telo, klip i poklopac. Osnovna boja tela je bela, klip je u prirodnoj boji polimera, a poklopac se radi u više boja po zahtevu naručioca. Stick se izradjuje od polipropilena, telo i poklopac, a klip od polietilena niske gustine.
 NAPOMENA  nije na prodaju
Klasik
 Otvor  Ø 0.00 mm
 Opis  Posuda izdušenog nepravilnog oblika, prilagodjena obliku klasičnih radijatora, sa plastičnim nosačem kartona koji se zaranja u posudu napunjenu vodom, oko pola litre. Karton povećava površinu isparavanja vode i efikasnije vlaži vazduh u prostoriji. U kompletu je i žičana kuka koja se jednim krajem kači za radijator, a drugim nosi posudu. Osnovna boja je bela.
Panel
 Otvor  Ø 0.00 mm
 Opis  Posuda izduženog nepravilnog oblika, prilagodjena obliku panelnih- ravnih radijatora, sa plastičnim nosačem kartona koji se zaranja u posudu napunjenu vodom, oko pola litre. Karton povećava površinu isparavanja vode i efikasnije vlaži vazduh u prostoriji. U kompletu je i limena kuka koja se jednim krajem kači za radijator, a drugim nosi posudu. Osnovna boja je bela.
Ledenko
 Oznaka  F-112, Z-112
 Zapremina  200 ml
 Otvor  Ø 0.00 mm
 Prečnik  Ø 50.00 mm
 Visina  8.00 mm
 Materijal  LDPE
 Opis  Boca-posuda F-112 nepravilnog oblika. Sipanje vode i kasnije vađenje ledenih valjčića bez dodira rukama. Materijal LDPE, neobojen, mlečno proziran. Zatvarač, Z-112,valjkastog oblika, prečnika 50 mm, visine 8 mm. Osnovna boja bela. Odjednom, iz 200 ml vode, koliko se sipa u posudu, pravi se 18 komada ledenih valjaka.
Proizvodi za farmaciju Proizvodi za prehambenu industriju Proizvodi za hemijsku industriju Sintetiki epovi Ostali proizvodi